ISTANBUL SNACKS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 504 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Istanbul Snacks. Meer weten? Ontdek meer

30 nov 2022 om 19:15 Super
5 nov 2022 om 19:40 De andalous was heel zuur frieten waren zeer koud en heb meteen buikpijn gekregen
3 nov 2022 om 20:14 Heel lekker en snelle bezorging
30 okt 2022 om 18:20 Ik bestel hier vaker en als ik bestel is het altijd prima! Frietjes waren krokant want je niet vaker tegenkomt bij andere kebab zaken. Warm en lekker, een echte aanrader!
29 okt 2022 om 21:24 Top! Een aanrader!
24 okt 2022 om 20:21 Top, gelijk altijd
23 okt 2022 om 20:57 Bezorging top! Eten was lekker, alleen jammer dat het al de 2e keer op rij was dat we betalen voor extra peters en helemaal geen pepers kregen
13 okt 2022 om 17:59 Schandalig!! Eten was koud, we hadden bicky burger en kebap met feta . Bicky gewoon koud. Kebap was amper gevuld. Broodje van binnen was vochtig precies. Die heb ik na een paar happe de vuilbak in gegooid. Genoeg geld weggegooid ! Nooit meer !
10 okt 2022 om 23:08 Goede service
25 sep 2022 om 20:27 Kapsalon super, klein foutje i.v.m saus maar super lekker.
19 sep 2022 om 10:17 Koude eten.Bij veel bestellingen kan hij geen warme eten garanderen werd mij gezegd na mijn telefoontje.Dit is de 2 keer geweest en de laatste keer.
18 sep 2022 om 21:17 10/10 loste de munchies direct op