ISTANBUL SNACKS

ISTANBUL SNACKS Istanbul Snacks

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 481 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Istanbul Snacks. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2022 om 22:34 Een van lekkerste kapsalons bezorging heel snel en vriendelijke jonge !
21 jun 2022 om 5:32 Was helemaal slecht,eten was verkeerd,ik heb iets besteld en kreeg ik iets anders op zn plaats ,en was helemaaal niet lekker 2 hapjes en weg gegooid zelfs mijn kinderen vonden ze niet lekker vooral ze moesten al lang in bed zijn en door de bezorger
19 jun 2022 om 9:49 Altijd op tijd, zeer lekker, de Istanbul kapsalon is altijd top
16 jun 2022 om 19:08 Er zat weinig saus op het eten, weinig salade etc. Ze zeiden dat het 40 minuten ging duren maar ‘t duurde 75 minuten. Eten was vorig jaar veel lekkerder!
12 jun 2022 om 19:54 Mijn favoriet, en altijd vriendelijk gast. En eten is goed geen klachten tot nu toe. een echte aanrader .gewoon bestellen bij Istanbul.topper
16 mei 2022 om 23:15 Zoals altijd top en binnen 20 minuten bezorgd
14 mei 2022 om 19:26 Ik vond alles perfect behalve dat ik moet min voor €40 moet bestellen, dat vind ik veel wanneer ik alleen voor twee personen wil bestellen.
13 mei 2022 om 21:23 Kip was rauw!
6 mei 2022 om 20:13 Is vroeger aangekomen als aangegeven en was nog heerlijk warm!
5 mei 2022 om 4:24 Heel lekker
19 apr 2022 om 13:19 Altijd even goed en op tijd geleverd! Dankjewel!
8 apr 2022 om 5:30 Altijd netjes op tijd en het eten is lekker